+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

Ezt a csomagot nektek találtam, ki, ha:

* lemaradtál az újszülött fotózásról,

* szeretnéd megörökíteni a kisbabádat már fél éves korban is,

* szeretnél magatokról művészi, letisztult képeket,

* szeretnéd látni évekkel később is, hogyan ragyogtál anyaként egy csodálatos kisbabának köszönhetően.

 

A fotózáson az anya és a baba közötti kapcsolat meghitt, bensőséges pillanatait örökítem meg, így a “láthatatlan köldökzsinór” évek, évtizedek múlva is visszanézhetővé és – nem utolsó sorban – felidézhetővé válik.

A fotózás során a közöttetek – anya és a baba között – megjelenő interakciókat, a Te érzéseidet és a gyermek arckifejezését fotózom. A beállítások félig irányítottak, Téged instruállak, hogy mit hogyan csinálj, de mivel a babát nem lehet még irányítani, így a képek mégis nyernek némi spontán jelleget.

A képek legfőbb jellemzői az egyszerűség, letisztultság, sallangoktól mentesség. Nincs különösebb dekoráció, mert a lényeg ti ketten vagytok. A cél olyan esztétikus stúdiófotók készítése rólatok, amit ti magatokról nem tudnátok otthon megcsinálni, viszont az otthonotok gyönyörű díszévé válhatnak, nyomtatott formában.

Mekkora gyermekkel lehet jelentkezni fotózásra?

A baba-anya fotózásra fél éves kortól jöhettek. A lényeg, hogy karban tartva a baba már szépen tartsa meg magát. Felső korhatár tulajdonképpen nincs, akár kisiskolás korú kisgyermekkel is jöhettek.

Mit kell magammal vinni?

Ahhoz, hogy a képek egyszerűek, letisztultak legyenek, a legegyszerűbb ruhadarabok elegendőek, fekete vagy fehér, egyszínű (azaz minta, felirat nélküli) ruha, body, felső, ing/blúz, kötött pulcsi, kardigán, esetleg blézer, és egy farmer. Nem kell mind, csak ami van, és jól is érzed magad benne.

Sötét háttér előtt pl. nagyon jól mutat, ha ti is sötét/fekete ruhában vagytok, és az arcotok, kezetek látszik csak. De a kontrasztos megoldás is (fehér háttér-fekete ruha, vagy fordítva) nagyon mutatós és figyelemfelkeltő lehet.

A biztonság kedvéért mindent egyeztetünk a fotózás előtt, hogy milyen képeket szeretnél viszontlátni

Mennyi ideig tart a fotózás?

Az anya-baba képek elkészítése gyorsan történik, így könnyen a napirendbe illeszthető.

A fotózás ideje kb. 30-45 perc, max. 1 óra. Ha a babának kell idő megnyugodni, akklimatizálódni, megszokni a számára ismeretlen helyet és engem, az sem probléma. 🙂

Tudom, hogy ilyenkor a kötelező oltások miatt már van bennük némi “félsz” az idegenekkel szemben. 🙂

Mennyibe kerül?

A baba-anya fotós csomagban 10 db képet tudtok magatokról választani retusálásra, ezeket a képeket színes és fekete-fehér változatban is megkapjátok, digitálisan.

A csomag tartalmazza a saját stúdióm használatát is.

Ára: 35.000.- Ft.

További képek kérhetőek 2.500.- Ft/db áron.

Jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, a megadott email címen fogom veled felvenni a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

Ha már megszületett a kisbabátok, akkor is érdemes jelentkezned, elég rugalmasan kezelem a naptáramat és az időbeosztásomat 🙂

Visszajelzések

Kérlek, ide írd a saját, teljes nevedet.
Kérlek, ide írd azt az email címedet, amin biztosan elérlek.
Kérlek, ide írd a telefonszámodat, használd ezt a formátumot: 06201234567
pl. 6 hó, 3 év, stb.