+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

Ezt a csomagot nektek találtam, ki, ha:

* lemaradtál az újszülött fotózásról,

* szeretnéd megörökíteni a kisbabádat már fél éves korban is,

* szeretnél magatokról művészi, letisztult képeket,

* szeretnéd látni évekkel később is, hogyan ragyogtál anyaként egy csodálatos kisbabának köszönhetően.

 

A fotózáson az anya és a baba közötti kapcsolat meghitt, bensőséges pillanatait örökítem meg, így a “láthatatlan köldökzsinór” évek, évtizedek múlva is visszanézhetővé és – nem utolsó sorban – felidézhetővé válik.

A fotózás során a közöttetek – anya és a baba között – megjelenő interakciókat, a Te érzéseidet és a gyermek arckifejezését fotózom. A beállítások félig irányítottak, Téged instruállak, hogy mit hogyan csinálj, de mivel a babát nem lehet még irányítani, így a képek mégis nyernek némi spontán jelleget.

A képek legfőbb jellemzői az egyszerűség, letisztultság, sallangoktól mentesség. Nincs különösebb dekoráció, mert a lényeg ti ketten vagytok. A cél olyan esztétikus stúdiófotók készítése rólatok, amit ti magatokról nem tudnátok otthon megcsinálni, viszont az otthonotok gyönyörű díszévé válhatnak, nyomtatott formában.

Mekkora gyermekkel lehet jelentkezni fotózásra?

A baba-anya fotózásra fél éves kortól jöhettek. A lényeg, hogy karban tartva a baba már szépen tartsa meg magát. Felső korhatár tulajdonképpen nincs, akár kisiskolás korú kisgyermekkel is jöhettek.

Mit kell magammal vinni?

Ahhoz, hogy a képek egyszerűek, letisztultak legyenek, a legegyszerűbb ruhadarabok elegendőek, fekete vagy fehér, egyszínű (azaz minta, felirat nélküli) ruha, body, felső, ing/blúz, kötött pulcsi, kardigán, esetleg blézer, és egy farmer. Nem kell mind, csak ami van, és jól is érzed magad benne.

Sötét háttér előtt pl. nagyon jól mutat, ha ti is sötét/fekete ruhában vagytok, és az arcotok, kezetek látszik csak. De a kontrasztos megoldás is (fehér háttér-fekete ruha, vagy fordítva) nagyon mutatós és figyelemfelkeltő lehet.

A biztonság kedvéért mindent egyeztetünk a fotózás előtt, hogy milyen képeket szeretnél viszontlátni

Mennyi ideig tart a fotózás?

Az anya-baba képek elkészítése gyorsan történik, így könnyen a napirendbe illeszthető.

A fotózás ideje kb. 30-45 perc, max. 1 óra. Ha a babának kell idő megnyugodni, akklimatizálódni, megszokni a számára ismeretlen helyet és engem, az sem probléma. 🙂

Tudom, hogy ilyenkor a kötelező oltások miatt már van bennük némi “félsz” az idegenekkel szemben. 🙂

Mennyibe kerül?

A baba-anya fotós csomagban 10 db képet tudtok magatokról választani retusálásra, ezeket a képeket színes és fekete-fehér változatban is megkapjátok, digitálisan.

A csomag tartalmazza a saját stúdióm használatát is.

Ára: 35.000.- Ft.

További képek kérhetőek 2.500.- Ft/db áron.

Jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, a megadott email címen fogom veled felvenni a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

Ha már megszületett a kisbabátok, akkor is érdemes jelentkezned, elég rugalmasan kezelem a naptáramat és az időbeosztásomat 🙂

Visszajelzések

Ildikó nagyon kedves, türelmes és nem utolsó sorban profi a szakmájában. Első születésnapi fotózáson jártunk nála és kellő türelemmel volt a kislányunkkal. Nagyon jól éreztük magunkat. A képek csodálatosak lettek.

Regina Megyesiné Bilinszki

Nagyszerű élmény volt a fotózás, Ildikó rendkívül türelmes volt a kicsivel, a képek beállításánál pedig abszolút profizmust tapasztaltunk, odafigyelést a legapróbb részeltekre is! Éreztük, hogy fontos számára is, hogy a legjobbat kapjuk! Csak ajánlani tudom!

Kekk Edina

Mi egy 13 napos korababával és kételyekkel érkeztünk Ildikóhoz, hogy egyáltalán sikerülni fog-e a fotózás, hogyan fogja bírni a baba, mennyire fog mélyen aludni. Szerencsére minden jól alakult, Ildikó gyengéden, türelemmel és profin bánt kislányunkkal. Amikor szükség volt rá, pár perc alatt sikerült megnyugtatnia, így gond nélkül folytatódhatott a fotózás. Nála a csodás képek garantáltak!

Lukács Orsolya

Szuperprofi. Értsd ezt a körülményekre, a kiegészítőkre, a munkára és Ildikóra is 🙂
A lányom már nem az az egyszerűen fotózható pár napos újszülött volt, mégis tengernyi türelemmel Ildikó elaltatta, bebugyolálta és csodás képeket készített róla több beállításban is. A fotózás jó hangulatú volt, a közös fotóknál is kiválóan instruált, hogy melyik beállítás a legjobb. A képek lenyügözőek lettek, már otthonunk falait díszítik.
Mindenkinek bátran ajánlom 🌸😊

Czipper Adrienn

A legcukibb babafotós!!:) Végtelenül türelmes, kedves, a legnagyobb szakértelemmel és odaadással csinálja a dolgát! A saját műtermében minden megtalálható, ami egy igazán kreatív újszülött fotózáshoz szükséges! Örök emlék marad nekünk a munkája, ezúton is köszönjük!

Szilágyi Anita

Profizmus, nyugalom jellemezte ezt a 2 oras fotozast! Szuper kepek keszultek, csak ajanlani tudom mindenkinek! Orok emlek marad amit vetek kihagyni!

Balogh Zsuzsanna

Nagyon ügyes, türelmes, profi fotós. Csak ajánlani tudom!!! Köszönjük a csodás képeket!

Bató Veronika

Nagyon kedves, végtelenül türelmes fotós. Teljesen a kisbaba igényeihez igazodik. Segít mindenben, ringatja, altatja a picit. Nagyon pozitív volt a fotózás. Először megcsinálta a családi képeket, majd a többieket elengedte és utána csak az újszülöttel foglalkozott, így a nagyobb gyerkőcnek sem volt unalmas. Csak ajánlani tudom, fantasztikus képek születtek.

Tóth Adrienn

Maximális türelem, kedvesség, nyitottság jellemezte a munkafolyamatot. A helyszín jól felszerelt, nyugalmat sugárzó. Még extra segítséget is kaptunk a vágyott vászonképek elkészítéséhez. Egyszerűen profi munka és szolgáltatás. A végeredmény, a képek pedig magukért beszélnek. Nagyon elégedettek vagyunk velük. Rendszeresen nézegetjük őket, újra és újra. Gyakorlatilag nem is lehet kedvencet választani. A részletfotók (kéz, száj, orr) is mind-mind nagyon jók.

Boldog Anikó

Nagyon elégedettek vagyunk, az Ildikónál töltött idő szuper volt, végig a baba igényeihez igazodott.
A képek gyorsan elkészültek, és csodaszépek lettek 😍

Szalai Tünde

Kérlek, ide írd a saját, teljes nevedet.
Kérlek, ide írd azt az email címedet, amin biztosan elérlek.
Kérlek, ide írd a telefonszámodat, használd ezt a formátumot: 06201234567
pl. 6 hó, 3 év, stb.