+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

képek egy csodás időszakról

Célom, hogy az elkészült képek láttán még jobban érezd magad kismamaként. Ez az a röpke 9 hónap az életedben, amikor minden megváltozik. Te anyává válsz, a baba születésével egy új család is születik.

saját stúdió

Székesfehérváron saját stúdiómban várlak, itt nem vagyunk időhöz kötve, van időd oldódni, ha szokatlan számodra a főszerep.

Ha mégis szeretnél stúdióba menni, akár Budapesten is állok rendelkezésedre, hogy megörökítsük ezt a csodálatos, izgalmas állapotot.

 

Közös képek

Ha szeretnél a pároddal, netán a gyermeketekkel közös képeket, arra is van lehetőség.

Célom, hogy örök emléket adjak át neked életed egyik legcsodálatosabb időszakáról – a babavárásról.

Rólam

 

Képet bárki tud készíteni, hiszen ma már mindenki számára elérhető valamilyen eszköz a fotózáshoz. Viszont mindenki más szemszögből néz és lát.

2019-ben lettem hivatalosan is fotós. Fő irányként az újszülött fotózást választottam, de igény merült fel a minimál stílusban készülő kismama képek iránt is, így szeretettel várlak, amennyiben szeretnél magadról igényes, letisztult babavárós képeket.

A fotókat együtt alkotjuk, előre megbeszéljük, hogy mik az elképzeléseid, milyen képeket szeretnél látni a fotózást követően.

A kismama fotózásra a saját, székesfehérvári stúdióm tökéletesen megfelel, itt többféle papírháttér közül tudsz választani. Igény esetén azonban szívesen fotózom enteriőr stúdióban is.

 

 

 

 

 

 

mikor érdemes kismama fotókat készíteni?

Jellemzően a 26-32. hét az ideális, azonban ez egyénenként változó. Fontos, hogy már látszódjon a pocakod a fotózáson, ez mindenkinél változó. A várandósság utolsó heteit azért nem ajánlom, mert itt már jellemző lehet a vizesedés, és a pocak is kezd egyre jobban nehezedni. A legbiztosabb módszer, ha egyeztetünk. 🙂 

Mit vigyek magammal a fotózásra?
Amit kérek, hogy hozz magaddal: 
  • fehér póló, top, ing, body,
  • fekete póló, top, ing, body,
  • fehér, fekete és testszínű fehérnemű, pánt nélküli melltartó,
  • kék farmer,
  • magas sarkú cipő, szandál
  • kiegészítők: nyaklánc, karkötő, amennyiben a stílusodhoz hozzátartozik, nem kötelező.
Hogyan történik a foglalás?

Miután felveszed velem a kapcsolatot, egyeztetünk egy helyszínt és egy időpontot. Ezt követően előleget kérek tőled, amire azért van szükség, hogy biztosan számíthassak rád a fotózáson a megbeszélt helyen és időben. Természetesen az előre elutalt összeg beleszámít a végső összegbe. A foglalásod így válik érvényessé. 

Hol történik a kismama fotózás?

Székesfehérvári stúdiómban várlak szeretettel, itt kifejezetten minimál stílusban készülnek a képek, de igény esetén budapesti stúdiót is bérelhetünk, ha van olyan enteriőr, ami tetszik neked és szívesen fotózkodnál inkább ott.

A saját stúdióm használata az ajánlat része, a bérelt stúdió (és utazás) díja az ajánlaton felül értendő.

 

Tudsz segíteni smink és frizura kérdésében?

Igény esetén szívesen segítek. Ha van saját sminkesed, nyugodtan elmehetsz hozzá a fotózás előtt, arra kérlek, mondd meg neki, hogy fotózásra készül a smink, mert a képeken ez is kicsit másképp mutat, mint a valóságban. Ha szükséged van a segítségemre, remek szakembereket ismerek, szívesen egyeztetek velük, hogy a fotózáson a legjobb formádban, magabiztosan tündökölhess.

A smink és a frizura nem része az ajánlatnak, felár ellenében kérhető.

 

Képek átadása hogyan történik?

A fotózást követően egy online galériát készítek, ahova feltöltöm az összes nyersképet, hogy ti otthon, kényelmesen tudjátok kiválogatni, hogy melyik képeket szeretnétek megkapni retusálva. Ezek vízjelezett képek, tömörítve, így innen letölteni nem tudtok.

Az elkészült képeket digitálisan adom át, drive-ra feltöltve, innen le tudod tölteni a saját gépedre. A képek itt 30 napig elérhetőek lesznek.

Nyersképet nem adok át, hiszen az nem a végleges munkám, csak félkész anyag.

Van lehetőségem lemondani a fotózást?

A foglalásodat minimum 10 nappal a megbeszélt időpont előtt tudod lemondani. Az előre elutalt összeg nem visszatérítendő, másik időpontot tudunk foglalni, amibe az előleg ugyanúgy beleszámít.

Visszajelzések

Csomagajánlatok