+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

Az a varázslatos 9 hónap...

átformálódni lelkileg is, miközben

az emlékeket is szeretnéd megőrizni.

kismama fotózás Szfvár
kismama fotózás
kismama fotózás

Várni valakire, akit már most is szeretsz, pedigmég sosem láttad, sosem érintetted.

Óvod, védelmezed őt, és már most igyekszel mindent megadni neki,

amire szüksége lehet.

De fontos, hogy mellette magadról se feledkezz  meg, hiszen az ő teljességéhez

szükséges a Te boldogságod, testi-lelki harmóniád is.

Tudom, hogy a tested rengeteg változáson megy most keresztül.

A jó hírem az, hogy a szépség nemcsak egyféle lehet.

Fontos, hogy mindig lásd magadban a szépet, legfőképpen akkor,

amikor egy új Életet hordozol a szíved alatt.

Azzal tudok segíteni neked, hogy gyönyörű képeken örökítem meg a várandósságodat,

hogy mindig büszkén és boldogan gondolj vissza erre az időszakra.

Mit kapsz nálam?

v
konzultációt

A jó képekhez tervek kellenek. A fotózás előtt érdemes időt szakítani arra, hogy átbeszéljünk mindent, hogy mit szeretnél, hol szeretnéd, akár személyesen, akár telefonon/online.

saját stúdiót

 

élményfotózást

A fotózásokon nemcsak képeket készítek, hanem igyekszem jó emlékké tenni nektek a fotózás pillanatait.

képsorozatot egy megismételhetetlen időszakról

Minden várandósság más, te is folyton változol. Később jó érzés lesz elővenni a csodásabbnál csodásabb képeket magadról.

ajándékot

Csomagjaim mellé hasznos és értékes ajándékot keresek neked hazai kisvállalkozóktól, amit a következő időszakban biztosan fogsz tudni használni.

garanciát

Amennyiben az elkészült nyersképek közül egyet sem tudsz választani retusálásra, nem kell kifizetned a fotózást.

kismama fotózás
kismama fotózás
kismama fotózás Székesfehérvár

Gyakran ismételt kérdések

mikor érdemes kismama fotókat készíteni?

Jellemzően a 26-32. hét az ideális, azonban ez egyénenként változó. Fontos, hogy már látszódjon a pocakod a fotózáson, ez mindenkinél változó. A várandósság utolsó heteit azért nem ajánlom, mert itt már jellemző lehet a vizesedés, és a pocak is kezd egyre jobban nehezedni. A legbiztosabb módszer, ha egyeztetünk. 🙂 

Mit vigyek magammal a fotózásra?
Amit kérek, hogy hozz magaddal:
  • fehér póló, top, ing, body,
  • fekete póló, top, ing, body,
  • fehér, fekete és testszínű fehérnemű, pánt nélküli melltartó,
  • kék farmer,
  • magas sarkú cipő, szandál
  • kiegészítők: nyaklánc, karkötő, amennyiben a stílusodhoz hozzátartozik, nem kötelező.

Fotózás előtt mindenképpen egyeztetünk, ha kismama ruhában szeretnéd a fotózást, erre is van megoldás. 

Hogyan történik a foglalás?

Miután felveszed velem a kapcsolatot, egyeztetünk egy helyszínt és egy időpontot. Ezt követően előleget kérek tőled, amire azért van szükség, hogy biztosan számíthassak rád a fotózáson a megbeszélt helyen és időben. Természetesen az előre elutalt összeg beleszámít a végső összegbe. A foglalásod így válik érvényessé. 

Hol történik a kismama fotózás?

Székesfehérvári stúdiómban várlak szeretettel, itt kifejezetten minimál stílusban készülnek a képek, de igény esetén enteriőr stúdiót is bérelhetünk Székesfehérváron vagy Budapesten, ha van olyan tér, ami tetszik neked és szívesen fotózkodnál inkább ott.

A bérelt stúdió díja csak a Pro csomagban része az ajánlatnak.

 

Tudsz segíteni smink és frizura kérdésében?

Igény esetén szívesen segítek. Ha van saját sminkesed, nyugodtan elmehetsz hozzá a fotózás előtt, arra kérlek, mondd meg neki, hogy fotózásra készül a smink, mert a képeken ez is kicsit másképp mutat, mint a valóságban. Ha szükséged van a segítségemre, remek szakembereket ismerek, szívesen egyeztetek velük, hogy a fotózáson a legjobb formádban, magabiztosan tündökölhess.

A smink díját a csomagok tartalmazzák, a frizura felár ellenében kérhető.

 

Képek átadása hogyan történik?

A fotózást követően egy online galériát készítek, ahova feltöltöm az összes nyersképet, hogy ti otthon, kényelmesen tudjátok kiválogatni, hogy melyik képeket szeretnétek megkapni retusálva. Ezek vízjelezett képek, tömörítve, így innen letölteni nem tudtok.

Az elkészült képeket digitálisan adom át, drive-ra feltöltve, innen le tudod tölteni a saját gépedre. A képek itt 30 napig elérhetőek lesznek.

Nyersképet nem adok át, hiszen az nem a végleges munkám, csak félkész anyag.

Van lehetőségem lemondani a fotózást?

A foglalásodat minimum 10 nappal a megbeszélt időpont előtt tudod lemondani. Az előre elutalt összeg nem visszatérítendő, másik időpontot tudunk foglalni, amibe az előleg ugyanúgy beleszámít. Enteriőrstúdió bérlése esetén a stúdió foglalása előre befizetésre kerül, ennek az összegét a stúdió nem fizeti vissza.

Akik már jártak nálam

Ildikó nagyon kedves, türelmes és nem utolsó sorban profi a szakmájában. Első születésnapi fotózáson jártunk nála és kellő türelemmel volt a kislányunkkal. Nagyon jól éreztük magunkat. A képek csodálatosak lettek.

Regina Megyesiné Bilinszki

Nagyszerű élmény volt a fotózás, Ildikó rendkívül türelmes volt a kicsivel, a képek beállításánál pedig abszolút profizmust tapasztaltunk, odafigyelést a legapróbb részeltekre is! Éreztük, hogy fontos számára is, hogy a legjobbat kapjuk! Csak ajánlani tudom!

Kekk Edina

Mi egy 13 napos korababával és kételyekkel érkeztünk Ildikóhoz, hogy egyáltalán sikerülni fog-e a fotózás, hogyan fogja bírni a baba, mennyire fog mélyen aludni. Szerencsére minden jól alakult, Ildikó gyengéden, türelemmel és profin bánt kislányunkkal. Amikor szükség volt rá, pár perc alatt sikerült megnyugtatnia, így gond nélkül folytatódhatott a fotózás. Nála a csodás képek garantáltak!

Lukács Orsolya

Szuperprofi. Értsd ezt a körülményekre, a kiegészítőkre, a munkára és Ildikóra is 🙂
A lányom már nem az az egyszerűen fotózható pár napos újszülött volt, mégis tengernyi türelemmel Ildikó elaltatta, bebugyolálta és csodás képeket készített róla több beállításban is. A fotózás jó hangulatú volt, a közös fotóknál is kiválóan instruált, hogy melyik beállítás a legjobb. A képek lenyügözőek lettek, már otthonunk falait díszítik.
Mindenkinek bátran ajánlom 🌸😊

Czipper Adrienn

A legcukibb babafotós!!:) Végtelenül türelmes, kedves, a legnagyobb szakértelemmel és odaadással csinálja a dolgát! A saját műtermében minden megtalálható, ami egy igazán kreatív újszülött fotózáshoz szükséges! Örök emlék marad nekünk a munkája, ezúton is köszönjük!

Szilágyi Anita

Profizmus, nyugalom jellemezte ezt a 2 oras fotozast! Szuper kepek keszultek, csak ajanlani tudom mindenkinek! Orok emlek marad amit vetek kihagyni!

Balogh Zsuzsanna

Nagyon ügyes, türelmes, profi fotós. Csak ajánlani tudom!!! Köszönjük a csodás képeket!

Bató Veronika

Nagyon kedves, végtelenül türelmes fotós. Teljesen a kisbaba igényeihez igazodik. Segít mindenben, ringatja, altatja a picit. Nagyon pozitív volt a fotózás. Először megcsinálta a családi képeket, majd a többieket elengedte és utána csak az újszülöttel foglalkozott, így a nagyobb gyerkőcnek sem volt unalmas. Csak ajánlani tudom, fantasztikus képek születtek.

Tóth Adrienn

Maximális türelem, kedvesség, nyitottság jellemezte a munkafolyamatot. A helyszín jól felszerelt, nyugalmat sugárzó. Még extra segítséget is kaptunk a vágyott vászonképek elkészítéséhez. Egyszerűen profi munka és szolgáltatás. A végeredmény, a képek pedig magukért beszélnek. Nagyon elégedettek vagyunk velük. Rendszeresen nézegetjük őket, újra és újra. Gyakorlatilag nem is lehet kedvencet választani. A részletfotók (kéz, száj, orr) is mind-mind nagyon jók.

Boldog Anikó

Nagyon elégedettek vagyunk, az Ildikónál töltött idő szuper volt, végig a baba igényeihez igazodott.
A képek gyorsan elkészültek, és csodaszépek lettek 😍

Szalai Tünde

csomagajánlatok

Felkeltettem az érdeklődésedet?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Kérlek, ide írd a saját, teljes nevedet.
Kérlek, ide írd azt az email címedet, amin biztosan elérlek.
Kérlek, ide írd a telefonszámodat, használd ezt a formátumot: 06201234567
Kérlek, ide írd a fotózással kapcsolatos, számomra fontos tudnivalókat (pl. csak téged fotózlak, páros, vagy családi fotózás lesz, van-e már gyermek, akit fotózok, ő hány éves, stb.)
kismama fotózás