+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu
szülinapi fotózás Székesfehérvár

A szülinapi fotózás méltán közkedvelt a családok körében, hiszen a baba 1 év alatt nagyon sokat változik, fejlődik, és a korai időszakhoz képest sok új dolgot tud már csinálni. Ezek megörökítése otthon nem mindig sikerül, vagy a család a home-made mobilfotóknál szebb, minőségi képekre vágyik.

A fotózásra nem szükséges a részetekről különösebb készülődés, jelentkezéskor mindent egyeztetünk: a stúdióm pici (30m2), így minden esetben egyedi dekorációt állítok össze, nincs állandóra berendezett sarkom (vagy bérelhetünk termet enteriőr stúdióban), ezért fotózás előtt egyeztetjük, hogy milyen színeket szeretnétek viszontlátni a képeken, és megbeszéljük a háttér- illetve dekorációs lehetőségeket is.

A fotózás során igyekszem minél több jelentetet megörökíteni, általában természetes fénnyel dolgozom, de a lehetőségeim erősen függnek az időjárástól, ilyenkor mesterséges fények segítségével történik a fotózás.

Nagy dilemma szokott lenni a tortamaszatolás. Bár nem vagyok híve annak, hogy  „játszunk az étellel”, fotósként az egyetlen pozitív oldalát abban látom a tortázásnak, hogy a baba hihetetlen cukin viselkedik a süti fogdosása, kenése és evése közben. Ilyenkor igazán egyedi és megismételhetetlen képek készülnek, amit – gondolom- otthon nem vállalnátok be. 🙂

Visszajelzések

Ildikó nagyon kedves, türelmes és nem utolsó sorban profi a szakmájában. Első születésnapi fotózáson jártunk nála és kellő türelemmel volt a kislányunkkal. Nagyon jól éreztük magunkat. A képek csodálatosak lettek.

Regina Megyesiné Bilinszki

Nagyszerű élmény volt a fotózás, Ildikó rendkívül türelmes volt a kicsivel, a képek beállításánál pedig abszolút profizmust tapasztaltunk, odafigyelést a legapróbb részeltekre is! Éreztük, hogy fontos számára is, hogy a legjobbat kapjuk! Csak ajánlani tudom!

Kekk Edina

Mi egy 13 napos korababával és kételyekkel érkeztünk Ildikóhoz, hogy egyáltalán sikerülni fog-e a fotózás, hogyan fogja bírni a baba, mennyire fog mélyen aludni. Szerencsére minden jól alakult, Ildikó gyengéden, türelemmel és profin bánt kislányunkkal. Amikor szükség volt rá, pár perc alatt sikerült megnyugtatnia, így gond nélkül folytatódhatott a fotózás. Nála a csodás képek garantáltak!

Lukács Orsolya

Szuperprofi. Értsd ezt a körülményekre, a kiegészítőkre, a munkára és Ildikóra is 🙂
A lányom már nem az az egyszerűen fotózható pár napos újszülött volt, mégis tengernyi türelemmel Ildikó elaltatta, bebugyolálta és csodás képeket készített róla több beállításban is. A fotózás jó hangulatú volt, a közös fotóknál is kiválóan instruált, hogy melyik beállítás a legjobb. A képek lenyügözőek lettek, már otthonunk falait díszítik.
Mindenkinek bátran ajánlom 🌸😊

Czipper Adrienn

A legcukibb babafotós!!:) Végtelenül türelmes, kedves, a legnagyobb szakértelemmel és odaadással csinálja a dolgát! A saját műtermében minden megtalálható, ami egy igazán kreatív újszülött fotózáshoz szükséges! Örök emlék marad nekünk a munkája, ezúton is köszönjük!

Szilágyi Anita

Profizmus, nyugalom jellemezte ezt a 2 oras fotozast! Szuper kepek keszultek, csak ajanlani tudom mindenkinek! Orok emlek marad amit vetek kihagyni!

Balogh Zsuzsanna

Nagyon ügyes, türelmes, profi fotós. Csak ajánlani tudom!!! Köszönjük a csodás képeket!

Bató Veronika

Nagyon kedves, végtelenül türelmes fotós. Teljesen a kisbaba igényeihez igazodik. Segít mindenben, ringatja, altatja a picit. Nagyon pozitív volt a fotózás. Először megcsinálta a családi képeket, majd a többieket elengedte és utána csak az újszülöttel foglalkozott, így a nagyobb gyerkőcnek sem volt unalmas. Csak ajánlani tudom, fantasztikus képek születtek.

Tóth Adrienn

Maximális türelem, kedvesség, nyitottság jellemezte a munkafolyamatot. A helyszín jól felszerelt, nyugalmat sugárzó. Még extra segítséget is kaptunk a vágyott vászonképek elkészítéséhez. Egyszerűen profi munka és szolgáltatás. A végeredmény, a képek pedig magukért beszélnek. Nagyon elégedettek vagyunk velük. Rendszeresen nézegetjük őket, újra és újra. Gyakorlatilag nem is lehet kedvencet választani. A részletfotók (kéz, száj, orr) is mind-mind nagyon jók.

Boldog Anikó

Nagyon elégedettek vagyunk, az Ildikónál töltött idő szuper volt, végig a baba igényeihez igazodott.
A képek gyorsan elkészültek, és csodaszépek lettek 😍

Szalai Tünde

Válaszd ki a megfelelő csomagot, és töltsd ki a lent található jelentkezési lapot!

Válassz az alábbi csomagok közül, és töltsd ki a lent található jelentkezési lapot, hogy mielőbb egyeztethessük a részleteket.

Jelentkezési lap szülinapi fotózásra

Kérlek, ide írd a saját, teljes nevedet.
Kérlek, ide írd azt az email címedet, amin biztosan elérlek.
Kérlek, ide írd a telefonszámodat, használd ezt a formátumot: 06201234567
Kérlek, jelöld be, hogy melyik csomagot választjátok.