+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

max. 1 órás fotózás a baba 4-6 hetes korában

Ez az ajánlat neked szól, ha szeretnél az első hetekről közös, családi képeket, de nem a baba pár napos korában, hanem kicsit később, amikor már te is összeszedted magad szülés után.

családi babafotózás
családi babafotózás
családi fotózás
családi babafotózás

A családi babafotózásról

Gyakran előfordul, hogy a szülés és az azt követő első napok, hetek nem úgy alakulnak, ahogy azt terveztétek. Abszolút megértem, hogy azt a kevéske energiát, amit ilyenkor érzel magadban, nem a több órás fotózásra szeretnéd elhasználni.

Azonban a hétköznapok monotonitásába süllyedve észre sem veszed, mennyit változik, fejlődik a kisbabád. Az első napok, hetek egy baba életében amilyen fontosak, olyan gyorsan el is repülnek. Ha túl macerásnak gondolod az újszülött fotózást az első napokban, ezt a csomagot imádni fogod.

A fotózás előre egyeztetett napszakban történik, pár hét elteltével már magabiztosan meg tudod te is határozni azt az 1 órát a napirendetekben, amikor a baba biztosan alszik. Erre az időre tervezzük be a fotózást.

Ennyi idő épp elég ahhoz, hogy ti is és a baba is kényelmesen és stresszmentesen érezze magát a fotózás során. A beállítások könnyen és gyorsan változtathatóak, anélkül, hogy a baba felébredne (wrapba csomagolva). Ez az ajánlat csak közös képeket tartalmaz, tehát most olyan képek nem készülnek, amiken csak a baba szerepel.

családi babafotózás

A fotózásról számokban

A fotózás ideje max. 1 óra, de inkább 45 perc,

az online galériából 10 db képet tudtok választani retusálásra,

a csomag ára 35.000.- Ft.

Smink kérhető felár ellenében (ebben tudok segíteni)

A fotózás a saját stúdiómban történik, ennek díját a csomag tartalmazza.

családi babafotózás
családi babafotózás
családi babafotózás

Bejelentkezés

Kérlek, ide írd a saját, teljes nevedet.
Kérlek, ide írd azt az email címedet, amin biztosan elérlek.
Kérlek, ide írd a telefonszámodat, használd ezt a formátumot: 06201234567