+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

Újszülött fotózás tájékoztató & árak

„Olyan képeket készítek, amiket Ti otthon nem tudnátok elkészíteni magatokról, magatoknak.”

Köszönöm a bizalmadat, hogy kisbabátok első fotóit én készíthetem el.
A fotózással kapcsolatban igyekeztem minden fontos információt összegyűjteni ezen az oldalon, azonban ha mégis megfogalmazódik benned kérdés, keress kérlek, hogy megválaszolhassam.

Az elmúlt közel 5 évben megtanultam, hogyan tudom megnyugtatni és elaltatni a babát, a legszebb fotók érdekében.

A megszerzett tapasztalat alapján biztosan állítom, hogy jó kezekre bízod a kisbabátokat. Legfontosabb a fotózás során – a szép képek mellett -, hogy ő végig biztonságban legyen.

Mióta fotózom, több, mint 100 családnak szereztem örömöt a képeimmel.

újszülött fotózás Székesfehérvár
újszülött fotóstúdió Székesfehérvár

A fotózás a saját stúdiómban történik, Székesfehérvár kertvárosi részén, ahol csend és nyugalom vár titeket, valamint egy kifejezetten újszülött fotózásra berendezett és felszerelt stúdió.

A hátterek mellett rengeteg kelléket, kisruhát, kiegészítőt találtok itt, és ti választhatjátok ki, hogy miket használjunk a fotózás közben.

Emellett lehetőség van a babát megetetni, tisztába tenni. Van cumisüveg melegítő is, arra az esetre, ha hoztok lefejt anyatejet, vagy tápszert.

újszülött fotóstúdió Szfvár
újszülött fotóstúdió Szfvár
újszülött fotózás Szfvár
Mivel készülj a fotózásra?

Nem szükséges külön venned a fotózásra semmit sem a babának, mert a boltokban kapható bodyk, kisruhák mind bő, nagy méretek, emiatt a fotókon gyűrődnek, redőződnek. A stúdióban tudtok válogatni a szebbnél szebb, puha anyagból, kézművesek által kifejezetten fotózásra készített aprócska ruhákból.

Viszont nagyon nagy segítség, és felgyorsítja a fotózást, ha hoztok magatokkal:

  • cumit
  • tápszeres baba esetén legalább 3 etetésre elegendő tápszer mennyiséget
  • anyatejes baba esetén lefejt tejet.

Van cumisüveg melegítőm, hogy testhőmérsékleten tartva bármikor lehessen használni az anyatejet/tápszert, amikor szükséges.

Fotózás közben a kisbabád a főnök, hozzá igazodunk végig, emiatt is tart akár több órán át a fotózás. Ha enni támad kedve, ezt bármikor megteheti.

 

Hátterek, kellékek

A stúdióban minden kellék megtalálható, ami a fotózás során szükséges, így neked nem kell semmit beszerezned. A kelléktáram folyamatosan bővítem, így egyre több kellék áll rendelkezésre.

Egyszínű papírhátterek, barna, illetve kék fine art háttér, világos és sötét deszka háttér, gyapjú flokatik több színben, babzsáktakarók, fiók, kiságyak, vödör, fa tál, rengeteg fejpánt, kötött kis sapkák, bonettek, ruhák, wrapok állnak rendelkezésre. Fotózás előtt megbeszéljük, hogy milyen színeket, anyagokat, háttereket, kellékeket használjunk.

 

Testvérfotózás, családfotózás

A fotózásokon csak az újszülött számára tudok biztosítani ruhát, így kérlek, hogy a többi családtag ruházatát illetően, akik a fotón szeretnének szerepelni, az alábbi szempontokat tartsd szem
előtt:

  • leginkább egyszerű pasztell és föld színeket viseljetek, pl. bézs, fehér, krém, barack, olívazöld, kék, barna, ezek világos árnyalatai.
  • a ruha legyen mindenki számára kényelmes, laza, könnyed, egyszerű, a ti stílusotok, amiben jól érzitek magatokat (ing, blúz, póló, anyagát tekintve pamut, sifon, tüll jó mutat a képeken).
  • Fontos, hogy a család ruhájának a színei és stílusa illeszkedjenek egymáshoz, harmonizáljanak.
  • Ha van olyan ruha, amihez ragaszkodtok, akkor kérem ezt is előre jelezni.
  • A közös képeket egyszínű papírháttér előtt készítjük, ez sötétszürke, barna, kék vagy fehér színű. A fotózást ilyenkor általában a testvérekkel, szülőkkel kezdjük. Leginkább azért, mert a tesó nem biztos, hogy bírná több órán keresztül a várakozást. Ezek a képek viszonylag gyorsan elkészülnek a fotózás elején, ezért a testvérek és a többi unatkozó családtag a közös képek elkészülte után nyugodtan elmehetnek (tudok javasolni a közelben pl. játszóteret), úgyhogy kérlek, úgy készüljetek, hogy legyen, aki elmegy velük (pl apa). Fontos a nyugodt légkör a babának, anyának és nekem is.

 

Képek válogatása, rendelés, fizetés

A fotózás után az összes nyersképet tömörítem és feltöltöm egy online galériába, aminek a linkjét megosztom veled emailen. Így ti otthon, kényelmesen tudjátok kiválogatni a képeket, amiket szeretnétek retusálva, digitálisan megkapni. Az utalás azután történik, hogy kiválogattad és elküldted nekem a képszámokat.

Lehetőségetek van több képet is választani a csomagban foglaltakon felül, ezek árát a csomagokban feltüntetem.

Az elkészült képeket digitálisan adom át, általában 2 héten belül küldöm Drive-on keresztül, ha több idő szükséges, ezt mindenképpen jelzem.

exkluzív minialbum
Extrák

A csomagok között van, ami magában foglalja az extra szolgáltatásokat (vagy egy részüket), azonban a többi csomag szintén kiegészíthető ezekkel. Az extra szolgáltatások a következők:

Természetes hatású smink, a bőrhibák és a szülés nyomainak eltüntetésére. Általában szemhangsúlyos. Kicsit erősebb, mint egy nappali smink, a kamera elé ez szükséges.

Offline képek: lehetőség van vászonképet, exkluzív díszdobozos pendrive-ot és egyedi, harmonika minialbumot kérni. A méret-és/vagy színválasztékot szívesen átbeszélem, megmutatom, ha jelzed az igényedet.

Csomagajánlatok

Hogyan történik a bejelentkezés, időpontfoglalás?

Az időpontfoglalás 2 lépésben történik, mivel az esetek többségében a szülés pontos ideje nem ismert. Viszont a naptáramban nekem is tervezni kell, hogy mindenki el tudjon jönni fotózásra, aki szeretne, ezért első körben a szülés várható időpontjához írlak be, ha jelzed, hogy mindenképpen szeretnél jönni hozzám újszülött fotózásra. Amint megszületett a baba, arra kérlek, írj, vagy hívj, és ekkor fogjuk a fotózás tényleges napját megbeszélni.

Az előzetes bejelentkezéshez szoktam kérni 10.000.- Ft előreutalást a bankszámraszámomra, amit a fotózás után a választott csomag végösszegébe természetesen beleszámolok. 

 

 

Amennyiben valamelyik kérdésedre nem találtál választ, írj nekem, hogy megválaszolhassam. Ha eldöntötted, hogy jöttök hozzám, kattints ide, és töltsd ki az igényfelmérő adatlapot, válaszolj a kérdésekre, hogy minél felkészültebben tudjalak fogadni titeket. 🙂