+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

A legtöbb szülő szereti összekészíteni a baba érkezésére azokat a babatermékeket, amelyek hasznosak lesznek a mindennapokban. Ehhez szeretnék most egy kis segítséget nyújtani azáltal, hogy listába szedtem a legfontosabb babatextileket.

mamasi.hu
  • Babafészek

A babafészek már az első pillanattól kezdve biztonságérzetet nyújt a babák számára, hiszen a pocakban eltöltött 9 hónap mindenhol körülölelő érzetére emlékezteti őket. Emiatt a babafészekkel nagyon sokat segíthetsz babádnak, abban, hogy biztonságban, békésen aludhasson.

  • Szoptatós párna

Nagyon fontos, hogy az etetések ne csak a babádnak, de neked is kényelmesek legyenek, hiszen a kisbabák még nagyon sűrűn esznek, így sok időt fogsz ebben a pozícióban eltölteni. A jó szoptatós párna ismérvei a következők: puha az anyaga, hangtalan a töltete, megfelelő támaszt biztosít és könnyen tisztán tartható.

  • Babatakaró

A takarók már az első perctől kezdve a babák kényelmét szolgálják és az évszaknak megfelelő vastagságból 1-2 mindig jól jön. Használhatjátok a kiságyban, a babakocsiban, az autóban, a kertben, a strandon, egy szóval szinte bárhol.

  • Textilpelenka

Ez az a textil kisbabád körül, amiből sosem elég, és nagyon sokszínűen veheted hasznát. Jól jöhet a büfiztetéshez, a baba feje alá a kiságyban, vendégségben leteheted rá a babádat, és ha egy kicsivel nagyobb méretű, akkor takarónak és törölközőnek is használhatod. Ma már nem muszáj, hogy az unalmas, fehér textilpelenkákat használd, szuper színesek és mintásak közül választhatsz, amiket garantáltan szívesebben fogsz használni.

  • Babaágynemű szett vagy hálózsák

Ha hálózsákban alszik a kisbabád, akkor nem kell félned attól, hogy lerúgja magáról a takarót, hanem egész éjjel biztonságban és melegben tudhatod őt. Választhatsz téli vagy nyári verzióból is, ami alá pedig évszaknak megfelelően többféle ruhát adhatsz. Lehet, hogy elég alá egy body, de ha kevésnek érzed, adhatsz még rá egy vékony hosszú ujjú felsőt, sőt, télen akár egy rugdalózót is. A babaágynemű pedig általában egy lapos párnából és egy kis takaróból áll, nem teljesen úgy kell elképzelni, mint a felnőttek ágyneműjét. Ilyenkor még a párna nem párnaként funkcionál, viszont kevésbé gyűrődik össze a baba feje alatt, mint egy vékony anyag, és emellett könnyebb kimosni egy-egy baleset után, mintha az egész lepedőt kellene. A takaró általában egybe van varrva a töltettel, így nem tud a huzat elcsúszkálni rajta, így azoknak a babáknak is kellemes lehet az éjszaka, akik a hálózsákban korlátozva érzik magukat. A takaró pedig nem csak a kiságyban lehet hasznotokra, hanem a babakocsiban, babafészekben, pihenőszékben, vagy az utazás során is.


A Mamasi egy olyan márkát képvisel, mely a kisbabák és szüleik számára készült babakelengyékből áll, hogy az újdonsült családok mindennapjait még kényelmesebbé és szebbé tegye. Az általuk kínált termékek közé tartoznak a babafészkek, szoptatós párnák, babaágyneműk, rácsvédők, hálózsákok, babatakarók és még sok más – mindezek prémium minőségű anyagokból a biztonság és kényelem jegyében készülnek. Minden termékük hazai tervezésű és gyártású.


web: https://www.mamasi.hu/
instagram: https://www.instagram.com/mamasi.hu/