+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

Szeretnél te is gyönyörű képeket magatokról, de azt sem tudod, hogy hol áll a fejed szülés után?

Már ránézésre soknak tűnik a 2-3 órás újszülött fotózás?

Nem vagy oda a művészi beállítású babaképekért, de közös képeket szívesen nézegetnél magatokról?

Nektek találtam ki ezt a rapid, 1 órás fotózást, olvasd el a részleteket.

Gyakran előfordul, hogy a szülés és az azt követő első napok, hetek nem úgy alakulnak, ahogy azt terveztétek. Abszolút megértem, hogy azt a kevéske energiát, amit ilyenkor érzel magadban, nem a több órás fotózásra szeretnéd elhasználni. Azonban a hétköznapok monotonitásába süllyedve észre sem veszed, mennyit változik, fejlődik a kisbabád. Az első napok, hetek egy baba életében amilyen fontosak, olyan gyorsan el is repülnek, ezért találtam ki a Rapid csomagot, hogy segítsek az emlékek, az első arcvonások megőrzésében nektek.

Miért pont 1 óra?

 

Ennyi idő épp elég ahhoz, hogy a család és az újszülött baba is kényelmesen és stresszmentesen érezze magát a fotózás során. A beállítások könnyen és gyorsan változtathatóak, anélkül, hogy a baba felébredne. Ez a csomag csak közös képeket tartalmaz, tehát most olyan képek nem készülnek, amiken csak a baba szerepel.

 

Hány napos korig lehet jelentkezni a Rapid fotózásra?

 

Mivel a közös képekhez általában becsomagolom a babát wrap-ba, ezért nem szükséges tartani a szokásos 8-10-14 napos kort, ugyanis a bebugyolált babák még akár 6 hetesen is jóízűen alszanak legalább 1 órán át.

 

Mit tartalmaz a Rapid, 1 órás fotózás?

 

Az egyórás családi fotózás tartalmazza a stúdió használatát, valamint 10 db retusált képet digitális formában átadva, amit ti választhattok ki az elkészült nyersképek közül.

Számíthatsz a 100%-os tudásomra, mindent megteszek azért, hogy ugyanolyan színvonalas képek készüljenek rólatok, mint az eddig nálam járt családokról.

 

Mennyibe kerül és hogyan lehet jelentkezni?

 

A csomag ára 59.000.- Ft.

További információt, hogy hogyan készüljetek a fotózásra, jelentkezés és időpont-egyeztetés után küldök. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy telefonon tudsz.

Visszajelzések

Kérlek, ide írd a saját, teljes nevedet.
Kérlek, ide írd azt az email címedet, amin biztosan elérlek.
Kérlek, ide írd a telefonszámodat, használd ezt a formátumot: 06201234567