+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

🌸 Ünnepeld az anyák napját egyedi emlékekkel! 🌸

 

Kedves Anyukák és Kicsik!

Közeledik az anyák napja, ezért szeretnék egy különleges ajánlattal kedveskedni nektek! Gyertek el a stúdiómba egy fantasztikus minifotózásra, ahol szeretettel várom a 2-6 éves korosztályt.

A megismételhetetlen pillanatok hozzák a legnagyobb örömöt az anyukák és nagymamák számára. Legyen az egy vidám mosoly, egy játékos ugrás vagy egy bűbájos pillanat, segítek ezeket az értékes pillanatokat megörökíteni, hogy örökre veletek maradjanak.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat arra, hogy megajándékozd magadat és a nagyikat az egyedi és szívhez szóló emlékekkel az anyák napjára. Foglalj most időpontot, és garantálj magadnak egy helyet ezen a különleges fotózáson.

 

💐 Foglald le most a helyedet! 💐

Miért minifotózás?

Egyrészt, mert tudom, hogy a picúrok hamar kifáradnak a fotózás során, így a 20 perc is elég arra, hogy bőséges mennyiségű kép közül tujátok kiválogatni a kedvenceiteket.

A minifotózás egyszerű és szórakoztató a kicsiknek, mert nem kell sokáig figyelniük, koncentrálniuk, így garantált az életen át tartó emlékek megalkotása.

A fotózás a saját stúdiómban történik, a képeken látható dekorációban, így minden adott a kényelmes és barátságos légkörhöz, ahol a gyermek jól érezheti magát.

Mivel kell készülni a fotózásra?

Idén a koncepció a természetességre épül. Természetes színek és anyagok, szárított virágok és sok napfény adja az alapját a fotózásnak.

Az idei hátteret látod a képeken, így könnyen ehhez tudod igazítani a gyermek ruházatát. A leginkább a természetes anyagok (pl. lenvászon) és a natúr, természetes színek (pl. krém, bézs, téglavörös) illeszkednek a dekorációba. A ruhán kívül mással nem szükséges készülnöd.

Amennyiben szeretnél élni a lehetőséggel, a képen látható ruhát igénybe tudjátok venni, amennyiben a méret stimmel (a szabása miatt 100-126 cm-es kislányokra jó).

 

Készülnek közös képek is?

Ha szeretnétek, 1-2 közös képet is tudunk fotózni. A legszebb képek akkor születnek, ha te is üde, világos ruházatot viselsz (a fekete és egyéb sötét árnyalatoktól nagyon komorrá válik az összkép).

Mennyibe kerül?

 

Az Anyák napi minifotózáson kb. 20 perc alatt sok kép készül, ebből 7 db-ot tudtok választani szerkesztésre.

A csomag ára: 15.000.- Ft.

Ha több kép is tetszik, további képeket is tudtok kérni, 2.000.-Ft/db áron

 

 

 

 

                                                                             Itt tudsz jelentkezni    ⬇ ⬇ ⬇

A saját, teljes nevedet írd ide.
Kérlek, ide írd azt az email címedet, amin biztosan elérlek.
Kérlek, ezt a formátumot használd: 06201234567