+36 20 232 02 90 info@czifraildiko.hu

Ajándékkártya

Kedves Megajándékozott!

Nagyszerű emberek vesznek körül, hogy egy ilyen személyre szóló, különleges ajéndékkal leptek meg. 🙂

Az életed most olyan szakaszba lép, amikor hosszú távon minden megváltozik körülötted és benned is, más lesz már a fontos, mint korábban. Minden átrendeződik, átértékelődik. Az első napok, amikor anyává válsz, amikor a babátokkal együtt a családotok is megszületik.

Megtapasztalod azt a semmihez sem köthető érzést, hogy a „semmiből” lett veletek egy új élet, egy új ember – aki sokáig csak a gondolatotokban létezett, most már ott lesz veletek minden percben, ölelhetitek, puszilhatjátok – és gondoskodhattok róla.

Az áldott állapotnak és az új élet érkezésének is minden pillanata érzelmekkel teli, egyszeri és megismételhetetlen. Nincs két egyforma terhesség, nincs két egyforma baba. Kisbabátok napról-napra változik, az első napok, hetek, hónapok a leggyorsabban változó és múló pillanatok, ezért a megörökítésük is nagyon fontos. Megélni ezeket a napokat, hónapokat örökkévalóságnak (most a szó jó értelmében) tűnhet, képtelenség minden arcvonásra, minden mozdulatra visszaemlékezni később.

Ahogy az első felülésének, felállásának, elindulásának a napját is gondosan feljegyzed majd, aztán később az aranyköpéseit is, ahogy a levágott első hajtincsét félreteszed, pontosan ilyen jelentőségűek lesznek az első képek is.

Ebben segítek nektek: hogy a legcsodálatosabb képek készülhessenek a kisbabátokról és rólatok.

Családi fotózás vagy újszülött fotózás? Keress mielőbb, hogy megbeszélhessük az általatok választott fotózással kapcsolatos részleteket. Ha kérdés merül fel benned, szívesen megválaszolom emailen, telefonon. Ha újszülött fotózásra érkeztek (a baba 10 napos koráig), ide kattintva találsz részleteket.

Elérhetőségeim:

info@czifraildiko.hu

+36 20 232 02 90

Hamarosan találkozunk.

Ildikó